Stories


Kerstkaarten Fotofabriek | Product test

Dit jaar mocht ik weer kerstkaarten laten* drukken bij Fotofabriek. Afgelopen jaren maakte ik kerstige lijntekeningen, maar dit jaar had ik behoefte aan iets meer kleur. En na in eerste instantie enorme creators block en heel wat uurtjes op Pinterest koos ik ervoor om een heleboel kleine tekeningetjes te maken en die te combineren tot een kerstig patroon. En ik ben zo blij met het resultaat!  

Lees meer »

Bodemdierendagen | Zakelijke fotografie

Sjiel is recent begonnen met het opstarten van haar bedrijf als moestuincoach. Om alvast wat beeldmateriaal te verzamelen kwam ik een ochtendje meekijken bij een les. Omdat het de bodemdierendagen waren, gingen we samen met deze basisschool leerlingen opzoek naar diertjes in de schooltuin.  

Lees meer »

A&R | Bruiloft

Deze zomer mocht ik de foto's maken op de gezellige bruiloft van mijn lieve vrienden. En wat hadden ze een top dag en locatie uitgezocht!

Lees meer »

Somnox | Zakelijke fotografie

Somnox is een bedrijf dat zich richt op het verbeteren van slaap. Ze hebben een slaaprobot gecreëerd die ondersteuning biedt voor een goede nachtrust. Ik werd benaderd om foto's te maken voor een nieuwe doelgroep waar ze mee aan de slag willen: ouderen met dementie.

Lees meer »

Retro Prints Fotofabriek | Product test

Een paar weken geleden werd ik benaderd door Fotofabriek, met de vraag of ik hun Retroprints wilde testen. En ik zeg nooit nee tegen het testen van fotoartikelen. Natuurlijk omdat ik dan nog beter mijn klanten kan adviseren, maar stiekem ook omdat ik het geweldig vind om mijn foto's in print te zien.  

Lees meer »

KINED | Zakelijke fotografie

Eind 2021 startte ik KINED. Een merk waar ik mijn passie voor creatie, natuur, gezelligheid en product design samenvoeg. Ik giet kaarsen van natuurlijke bijenwas en focus op de magie van het alledaagse. 

Lees meer »

Huwelijksaanzoek | Love shoot

Niet lang geleden kreeg ik zo'n leuke aanvraag. C wou haar vriend ten huwelijk vragen voor de camera! Beginnend met een love shoot, toen (gelukkig!) een ja woord en eindigend met een romantische picknick was het prachtig om de liefde tussen deze twee te zien!  

Lees meer »

Ferron Optiek | Zakelijke fotografie

Deze optiek zaak had dringend nieuwe foto's nodig voor de website. Daarom ging ik aan de slag met foto's van de winkel zelf, de eigenaar, de verschillende diensten en de producten. Om zo een geheel aan te brengen in de communicatie. 

Lees meer »

Natuurplaats Binnenbos | Zakelijke fotografie

Afgelopen zomer mocht ik foto’s maken op een prachtige natuurplaats in Driebergen. Natuurplaats Binnenbos. Zo stond ik op een warme donderdag ochtend in Augustus in het bos, gewapend met mijn camera te genieten van de frisse lucht. Eindelijk een keer het bos in en eindeloos foto’s maken, zonder dat iemand vindt dat ik door moet lopen, zonder dat ik andere ophoud.  

Lees meer »