Stories


A&R | Bruiloft

Deze zomer mocht ik de foto's maken op de gezellige bruiloft van mijn lieve vrienden. En wat hadden ze een top dag en locatie uitgezocht!

Lees meer »

Somnox | Zakelijke fotografie

Somnox is een bedrijf dat zich richt op het verbeteren van slaap. Ze hebben een slaaprobot gecreëerd die ondersteuning biedt voor een goede nachtrust. Ik werd benaderd om foto's te maken voor een nieuwe doelgroep waar ze mee aan de slag willen: ouderen met dementie.

Lees meer »

Retro Prints Fotofabriek | Product test

Een paar weken geleden werd ik benaderd door Fotofabriek, met de vraag of ik hun Retroprints wilde testen. En ik zeg nooit nee tegen het testen van fotoartikelen. Natuurlijk omdat ik dan nog beter mijn klanten kan adviseren, maar stiekem ook omdat ik het geweldig vind om mijn foto's in print te zien.  

Lees meer »

KINED | Zakelijke fotografie

Eind 2021 startte ik KINED. Een merk waar ik mijn passie voor creatie, natuur, gezelligheid en product design samenvoeg. Ik giet kaarsen van natuurlijke bijenwas en focus op de magie van het alledaagse. 

Lees meer »

Ferron Optiek | Zakelijke fotografie

Deze optiek zaak had dringend nieuwe foto's nodig voor de website. Daarom ging ik aan de slag met foto's van de winkel zelf, de eigenaar, de verschillende diensten en de producten. Om zo een geheel aan te brengen in de communicatie. 

Lees meer »

Natuurplaats Binnenbos | Zakelijke fotografie

Afgelopen zomer mocht ik foto’s maken op een prachtige natuurplaats in Driebergen. Natuurplaats Binnenbos. Zo stond ik op een warme donderdag ochtend in Augustus in het bos, gewapend met mijn camera te genieten van de frisse lucht. Eindelijk een keer het bos in en eindeloos foto’s maken, zonder dat iemand vindt dat ik door moet lopen, zonder dat ik andere ophoud.  

Lees meer »

LOCALFAVS | Product fotografie

Afgelopen juni mocht ik foto’s maken voor een nieuw lokaal initiatief: LOCALFAVS. Zij verkopen verwenboxen vol met leuke producten uit omgeving Amersfoort! Zo kan je boxen bestellen met heerlijke brownies van The Blueberry, toffe metalen rietjes van Strawies, prachtige droogbloemen van Le Fleurieus, mijn Take my hand kaarten set en meer.

Lees meer »

Fotoboek Saal Digital | Product test

Een paar weken geleden kreeg ik bericht van Saal Digital dat ik een product van hun Professional Line mocht testen. Ik koos voor een staand model van 22 cm x 30 cm met een Natural Linnen cover om onze vakantiefoto’s van vorig jaar in te vereeuwigen.

Lees meer »

Celine Prins | Zakelijke fotografie

In december won Celine Prins van Prins Media de winactie die ik hield op Instagram en ze koos voor een zakelijke shoot! In januari 2020 is ze gestart met haar bedrijf Media Prins. Als verhalenschrijver, journalist en copywriter kan ze je helpen met het schrijven van jouw verhaal, of dat een persoonlijk of zakelijk verhaal is maakt niet uit. De foto’s kwamen goed van pas voor haar sociale media en haar nieuwe website!

Lees meer »