Over Lott

Ik ben gek op alles dat esthetisch mooi is. Of dit nou bloemen, kleuren, mensen, taferelen, stoffen, papierwaren, boeken of meubels zijn maakt niet uit. Om deze dingen vast te houden en te kunnen bewaren begon ik met het maken van foto’s. Om gemakkelijk terug te denken aan een fijne herinnering of weg te dromen bij een sfeerbeeld. Maar ook als motivatie om nog meer moois te verzamelen en te creëren. Na mijn foto’s een tijd online gedeeld te hebben, kreeg ik steeds vaker de vraag of ik voor vrienden, kennissen en bedrijven foto’s kon maken. Uit de behoefte om samen te kunnen creëren ben ik in 2018 gestart als fotograaf onder de naam: A lott of me.
In deze jaren leerde ik ook steeds beter om te gaan met design programma’s, uit eigen belangstelling en vanuit mijn opleiding (Trend Research & Concept Creation in Lifestyle). Hier kon ik opnieuw mijn behoefte aan mooie dingen, creativiteit en creatie in kwijt. Waardoor er hetzelfde gebeurde op het gebied van design wat mij eerder ook gebeurde met fotografie. Mijn omgeving begon me te vragen om kaarten en ander papierwaar te ontwerpen, waardoor ik er in 2020 voor heb gekozen om mijn bedrijfsnaam te veranderen naar: Lotts studio en ontwerpen toe te voegen aan mijn diensten.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of ben je enthousiast geworden en weet je al precies wat je wilt? Stuur vooral een mailtje, ik zie er naar uit om samen iets moois te creëren!

 

hello@lotts-studio.nl