Kerstkaarten Fotofabriek | Product test

Gepubliceerd op 30 november 2022 om 14:37

Dit jaar mocht ik weer kerstkaarten laten* drukken bij Fotofabriek. Afgelopen jaren maakte ik kerstige lijntekeningen, maar dit jaar had ik behoefte aan iets meer kleur. En na in eerste instantie enorme creators block en heel wat uurtjes op Pinterest koos ik ervoor om een heleboel kleine tekeningetjes te maken en die te combineren tot een kerstig patroon. En ik ben zo blij met het resultaat!  

 

*Ik heb dit product gekregen in ruil voor mijn eerlijke mening.

Kerstkaart design lotts studio fotofabriek
Kerstkaart design lotts studio fotofabriek
Kerstkaart design lotts studio fotofabriek

Ik koos voor best wel felle oranje en rood kleuren, maar ze zijn zo mooi op het papier gedrukt! En ook het bestelsysteem was weer eenvoudig om te gebruiken, net als bij het bestellen van de fotoboeken. Je upload je foto's, en als je de goede dimensies hebt zet hij het meteen op de juiste plek. Je kan ook nog even checken hoe het er uit gaat zien aan de hand van het afdrukvoorbeeld, en klaar.  

Kerstkaart design lotts studio fotofabriek
Kerstkaart design lotts studio fotofabriek
Kerstkaart design lotts studio fotofabriek

De kaarten zijn inclusief enveloppen en waren super snel binnen. Heel handig als je op het laatste moment pas aan de kerstkaarten denkt! (;  

 

Gratis tip van Lotte; kies voor grotere letters als je, net als ik, vooral kerstkaarten stuurt naar wat oudere familie leden.