Retro Prints Fotofabriek | Product test

Gepubliceerd op 19 maart 2022 om 13:00

Een paar weken geleden werd ik benaderd door Fotofabriek, met de vraag of ik hun Retroprints wilde testen. En ik zeg nooit nee tegen het testen van fotoartikelen. Natuurlijk omdat ik dan nog beter mijn klanten kan adviseren, maar stiekem ook omdat ik het geweldig vind om mijn foto's in print te zien.  

 

Het was nog best lastig om te bedenken welke foto's het dan zouden gaan worden. Foto's van mij en mijn vriend? Maar ik wilde eigenlijk wel een mooie bij elkaar passende set. Mijn favoriete foto's van klanten om als voorbeeld te kunnen gebruiken bij adviesgesprekken? Handig! En dat zou ik ook gedaan hebben, totdat ik bedacht dat ik voornamelijk vakantiefoto's laat drukken en we afgelopen zomer het nieuwe huis in Frankrijk van familieleden bezocht hebben. Waar ik in het dorp een hele hoop foto's heb genomen. Hoe leuk om ze naar hen op te sturen, zodat ze later kunnen terugkijken op de eerste zomer in hun nieuwe, oude, dorpje. 

 

*Ik heb dit product gekregen in ruil voor mijn eerlijke mening.

Fotofabriek is een digitale drukkerij met een specialiteit in fotoartikelen. Ik mocht de Retroprints testen en het was enorm simpel om te doen. Via de website kan je de foto's toevoegen in een mock-up zodat je meteen kan zien hoe ze gedrukt gaan worden. Vervolgens worden ze in hoge kwaliteit op dik fotopapier gedrukt en liggen ze binnen een paar dagen op de mat. Perfect om een plekje te geven in je interieur en super als klein cadeautje.  

Laat jij wel eens een fotoboek maken of foto's afdrukken? Ik ben zelf geen grote fan van enorme familiefoto's aan de muur, maar een leuke foto hier en daar, of prachtige fotoboeken voor op de koffietafel zijn als je het mij vraagt een must!  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.