LOCALFAVS | Product fotografie

Gepubliceerd op 2 augustus 2020 om 12:00

Afgelopen juni mocht ik foto’s maken voor een nieuw lokaal initiatief: LOCALFAVS. Zij verkopen verwenboxen vol met leuke producten uit omgeving Amersfoort! Zo kan je boxen bestellen met heerlijke brownies van The Blueberry, toffe metalen rietjes van Strawies, prachtige droogbloemen van Le Fleurieus, mijn Take my hand kaarten set en meer.

LOCALFAVS - productfotografie - Lotts studio - Lotte Geusebroek
LOCALFAVS - productfotografie - Lotts studio - Lotte Geusebroek

Ze wilden graag productfoto’s voor op de website en voor sociale media met de brand kleuren geel en paars en een paar lifestyle foto’s met een meer natuurlijke uitstraling en de (op dit moment) hippe bruin tinten. Om zo de communicatie op één lijn te krijgen en te zorgen voor een professionele en vrolijke uitstraling.

LOCALFAVS - productfotografie - Lotts studio - Lotte Geusebroek
LOCALFAVS - productfotografie - Lotts studio - Lotte Geusebroek
LOCALFAVS - productfotografie - Lotts studio - Lotte Geusebroek

De shoot was een hele gezellige ochtend waar we druk in de weer zijn geweest met achtergrond en ondergrond vellen, toffe producten en zelfs een kast hebben omgetoverd tot mini shop!

LOCALFAVS - productfotografie - Lotts studio - Lotte Geusebroek
LOCALFAVS - productfotografie - Lotts studio - Lotte Geusebroek

Omdat ik zelf ook producten lever aan LOCALFAVS ben ik vorige maand geïnterviewd over hoe ik begonnen ben met ondernemen, mijn ansichtkaarten en lokale favorieten!

"Toen Instagram een ding werd, ben ik begonnen met het maken van foto’s. Ik vond dat mijn Instagram profiel er dan ook mooi uit moest zien."

LOCALFAVS / 25-06-2020 / Leusden

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.