Stories


Fotoboek Saal Digital | Product test

Een paar weken geleden kreeg ik bericht van Saal Digital dat ik een product van hun Professional Line mocht testen. Ik koos voor een staand model van 22 cm x 30 cm met een Natural Linnen cover om onze vakantiefoto’s van vorig jaar in te vereeuwigen.

Lees meer »

Celine Prins | Zakelijke fotografie

In december won Celine Prins van Prins Media de winactie die ik hield op Instagram en ze koos voor een zakelijke shoot! In januari 2020 is ze gestart met haar bedrijf Media Prins. Als verhalenschrijver, journalist en copywriter kan ze je helpen met het schrijven van jouw verhaal, of dat een persoonlijk of zakelijk verhaal is maakt niet uit. De foto’s kwamen goed van pas voor haar sociale media en haar nieuwe website!

Lees meer »

Natasja | Portret fotografie

In het najaar van 2019 mocht ik Natasja op de foto zetten tussen de herfstkleuren. Het werd een hele gezellige shoot waar een connectie met de natuur, acceptatie van ouder worden en vrolijkheid centraal stonden.

Lees meer »

Familie Van Eijkelenburg | Familie fotografie

Op een zonnige herfst dag in 2019 mocht ik deze leuke familie op de foto zetten in een prachtig natuurgebied in de buurt van Amersfoort. Ik kende deze lieve mensen al wat langer, aangezien ik eerder wel eens op de kinderen paste. We reden samen naar de locatie, waarna het gezin z’n gang mocht gaan. Lekker samen spelen, rennen en geïnteresseerd naar de spiegel in de camera kijken.

Lees meer »

Rouwkaart Ans | kaartdesign

Eind 2019 overleed Ans. De moeder van mijn oma. De familie besloot dat ik de rouwkaart mocht maken met één van mijn eerder gemaakte foto's op de voorkant. De tekst op de voorkant is uitgekozen door Ans zelf. 

Lees meer »