Falling Leaves | Kleurenpalet #2

Gepubliceerd op 10 oktober 2020 om 11:50


Kleuren zijn erg belangrijk! Zo worden we vaak vrolijk van kleurrijke bloemen, zijn we ervan overtuigd dat sommige kleuren ons wel en sommige kleuren ons niet staan, kunnen kleuren op de muur een ruimte groter of juist kleiner laten lijken en vinden we het als kind heel interessant om te weten wat iemands lievelingskleur is. Daarnaast hebben we allemaal emoties en associaties met bepaalde kleuren of kleuren combinaties. Zo wordt de kleur rood vaak gezien als de kleur van de liefde en is geel voor veel mensen een vrolijke kleur. Maar combineer dat geel met zwart en we denken opeens aan bijen.

Vroeger beschreef ik mijn lievelingskleur als de kleur die je krijgt als zonlicht door de blaadjes schijnt, maar de laatste jaren heb ik alle kleuren als mooi geaccepteerd 😋 en ben ik begonnen met het aanleggen van een ware kleuren verzameling! En die ga ik met veel plezier hier delen! Elke maand deel ik vijf kleuren, die mooi bij elkaar passen maar ook leuk zijn op zichzelf en waar ik die maand extra vrolijk van wordt. Haal er inspiratie uit, gebruik een kleur voor een leuk project of neem de hele set over voor je nieuwe personal brand. Ik vind het natuurlijk wel heel leuk om de kleuren in actie te zien, dus deel je projecten, ideeën en branding dan vooral met #LottsKleurenpalet!

Falling Leaves

Nu de herfst echt begonnen is; het continu regent, de blaadjes verkleuren en van de bomen vallen, je spontaan zin hebt in appeltaart, thee en onder een dekentje op de bank zitten, is het tijd voor een nieuw kleurenpalet met de kleuren uit het bos.

 

Het is een palet met veel felle en sprekende kleuren die doen denken aan een herfstbos op een zonnige dag. Met twee basis kleuren: Eerlijkheid en Comfort, die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld tekst. Een accentkleur: Tolerantie en twee secundaire kleuren: Geduld en Overvloed.  

Ik zou het heel leuk vinden als je hieronder laat weten waar dit kleurenpalet jou aan doet denken!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.